Az Egg Albumen a tojásfehérje porított változata, amely egy különleges gyártási technológiával készül. A HiCARP által forgalmazott termék kizárólag élelmiszeripari tisztasággal és kiváló minőségi mutatókkal rendelkezik. Fontos és fő összetevője minden típusú bojlimixnek. Kiváló kötőhatással rendelkezik, amely a csali emészthetőségét és tápértékét nem befolyásolja. Rendkívül magas, több mint 78%-os fehérjetartalommal rendelkezik. Fantasztikus hatása már 50g/kg-nál is érvényesül. 100-200g/kg-nál egy olyan nagy keménységgel rendelkező bojlit készíthetünk, amely ellenáll a nem kívánatos halfajok és az egyéb vízi élőlények rohamának.
Adagolásának felső határa: 200g/kg. Minden esetben tartsa be a gyártó által javasolt adagolási érték felső határát, mert 200g/kg felett már nagyban befolyásolhatja a csaliból az aromák és a fontos folyékony összetevők kiáramlását