Kérdése van? Hívjon minket! +36202977779

Hibát találtál az oldalon? info@alphahorgaszbolt.hu 

Gamba Birdy Mix - Madáreleség Mix (rovaros)
Gamba Birdy Mix - Madáreleség Mix (rovaros)
1 590 Ft

Gamba Birdy Mix - Madáreleség Mix (rovaros)

A madáreleség mixek, már régóta jelen vannak a csaligyártásban, mivel rengeteg hasznos tápanyagforrás található bennük. Összetevőik között megtalálhatóak a különböző növényi lisztek, olajos, őrölt magkeverékek, madaraknak szánt speciális piskótaőrlemények, étvágyfokozók, füszerek és természetes aromák. Eleinte csak édes-krémes-gyümölcsös jellegű kizárólag szénhidrát alapú bojlikban használták őket, ma már viszont elfogadott tény, hogy a halas, májas, kagylós, húsos és fűszeres bojliknak is igencsak megnövelik a vonzerejüket. Szinte kötelezően benne kell lenniük minden bojliban. Összetevőik révén adnak egy olyan megfelelő textúrát a bojlinak ami elősegíti a csalogatóanyagok folyamatos kiáramlását a csaliból. Nagyon jól emészthetőek, ezért a pontyokra nézve kiváló élettani hatásuk van, nem mellesleg íz és aromaviláguk egy igazi pontymágnes. Összetevői és struktúrájuk miatt  vízoldékonyságuk gyors és intenzív, ezért egész évben még a leghidegebb vizekben is jól dolgoznak. A hideg vizek nagy favoritjai. A verseny horgászok etetőkeverékének elengedhetetlen kellékei az ilyenfajta mixek. 

A Gamba Birdy Mix egy rendkívül érdekes tulajdonságokkal rendelkező madáreleség mix. Azon kívül, hogy tartalmazza az általános, madáreleségekre jellemző összetevőket darabolt és egész rovarok, rákok valamint húsliszt is található benne. Ezen kívül tartalmaz olajos magvakat és gabonaipari őrleményeket is. Ez a mix igen komoly beltartalmi értékkel ruházza fel a csalinkat. Emellett olyan textúrával rendelkezik, mely jelentősen javítja a bojlink szerkezetét. A lazább és átjárhatóbb összetétel lehetővé teszi, hogy  az értékes csalogató anyagok minél egyenletesebben áramoljanak ki a csaliból.

A Gamba Birdy mix emészthetősége kiváló, így a leghidegebb vízhőmérsékletnél is bátran használhatjuk. Beltartalmánál fogva inkább hallisztes, húsos, kagylós, májas alapmixekhez ajánljuk, de ez édes és gyümölcsös bojlikban is nagy jelentőséggel bír. Használatával fenomenális etetőanyagok készíthetők, így akár rapid horgászatok alkalmával is eredményesen használható. Emészthetősége kiváló, így a hidegebb vizekben is bátran használhatjuk. Versenyhorgászok is már régóta használják. Method - feeder horgászatoknál jelentősége megkérdőjelezhetetlen.

Adagolási javaslat: 100 - 300g/kg, ez függ az alapmixünk többi összetevőjétől.

1 590 Ft