Kérdése van? Hívjon minket! +36202977779

Hibát találtál az oldalon? info@alphahorgaszbolt.hu 

Gardner Micro-Mesh PVA
Gardner Micro-Mesh PVA
3 390 Ft

Gardner Micro-Mesh PVA

Termékleírás:

MICRO-MESH PVA CSALÁD

A Micromesh  egy különleges, jelenleg a piacon kapható egyik legjobb ár és érték aránnyal rendelkező PVA háló rendszer. Ez a PVA háló szuper erős, kiváló minőségű, és a lehető legpontosabb koncentrált etetést teszi lehetővé. Még a leghidegebb vízben is tökéletesen és pillanatok alatt oldódik. Szövésének köszönhetően, nem csak bojlik hanem a kisebb, micro méretű pelletek, por alapú etetőanyagok és stick mixek használatánál is kiválóan alkalmazható. A „behordásos” és a partról való dobások során is egyaránt használható. A Gardner Tackle eladási statisztikái alapján megállapítható, hogy mind a mai napig a horgászok első számú választása.

 

Wide Micromesh: 7m hosszúságú 35mm átmérőjű háló,  töltőhengerrel, jól zárható pára és vízálló hosszúkás, henger alakú dobozban.

Standard Micromesh: 7m hosszúságú 25mm átmérőjű PVA háló, töltőhengerrel, jól zárható, pára és vízálló henger alakú dobozban.

Double Barrel Micromesh: 7m 35mm-es és 7m 25mm-es átmérőjű PVA háló + 2 méretű töltő henger egyben, ajándék tömőrúddal, jól záródó, pára és vízálló henger alakú dobozban.

Wide Micromesh PVA Refil:   35mm Ø - 7m utántöltő

Standard Micromesh PVA Refil:   25mm Ø - 7m utántöltő

3 390 Ft
Adatok
Márka:
Gardner