Kérdése van? Hívjon minket! +36202977779

Hibát találtál az oldalon? info@alphahorgaszbolt.hu 

Liquid Liver - Folyékony Máj Kivonat
Liquid Liver - Folyékony Máj Kivonat
1 690 Ft

Liquid Liver - Folyékony Máj Kivonat

A Liquid Liver (folyékony májkivonat) kétség kívül az egyik legjobb és legkiválóbb minőségű étvágyfokozó, amely jelenleg a piacon kapható. Hosszú évek óta jelen van a pontyhorgászatban és azóta népszerűsége szemernyit sem csökkent. A kizárólag természetes összetevőket tartalmazó, élelmiszeripari tisztaságú kivonat minden idők egyik legfantasztikusabb terméke. A fenomenális hatású májkivonat a pontyok számára könnyen megszerezhető tápanyagforrást, energiát, vitaminokat, és egyéb létfontosságú összetevőket tartalmaz. Erőteljes, édes-húsos jellegű, „macskaeledelre” emlékeztető illata szinte azonnal felismerhető. A liquid Liver nem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat, ezért a nagy nyomás alá kitett vizeken és a hosszú távú horgászatoknál is sikeresen alkalmazhatjuk.

Természetessége révén bojlimixekben akár még aroma hozzáadása nélkül is kifejti hatását. Bátran használhatjuk még a leghidegebb vízhőmérsékletnél is. A PVA termékeket nem oldja. Felhasználható: bojlik, pelletek, magvak áztatására, illetve etetőanyagokhoz, stick, spod és bojlimixekhez is. Kiválóan harmonizál a HiCarp által forgalmazott Top Squid Flavour aromával, de természetesen bármely ízvilágú bojlimixekben óriási jelentőséggel bír.

Horogcsalik, lebegő bojlik utólagos ízesítésére is kiválóan alkalmazható. Bojlikészítésnél mindig a felvert tojásokhoz adagoljuk!

Adagolási javaslat: 20-30ml/kg.

Kiszerelés: 150ml, 500ml

1 690 Ft