Kérdése van? Hívjon minket! +36202977779

Hibát találtál az oldalon? info@alphahorgaszbolt.hu 

Liquid Robin Red by Haith's - Folyékony Robin Red
Liquid Robin Red by Haith's - Folyékony Robin Red
2 290 Ft

Liquid Robin Red by Haith's - Folyékony Robin Red

A Liquid Robin Red egy egyedi és utánozhatatlan folyékony adalék amelyet a legendás hírű Haith’s vállalat fejlesztett ki. A Robin Red az egyik legsikeresebb és leghíresebb csali összetevő, amit valaha is gyártottak. Az édeskés fűszeres íz, a jellegzetes aroma, a mélyvörös szín, az olajos textúra kiegészül a természetes nyomelemekkel, ásványi anyagokkal. Ezen tulajdonságok együttese olyan hatást eredményez, amelynek a halak egyszerűen képtelenek ellenállni.  A Liquid Robin Red csakúgy, mint por alapú társa édes, enyhén, fűszeres, sötétvörös színű, egy hihetetlenül sokoldalúan felhasználható koncentrátum. A Liquid Robin Red egy teljesen természetes „halbarát” termék, semmilyen mesterséges és szintetikus ízeket nem tartalmaz! A PVA termékeket nem oldja.

Felhasználása:

A Liquid Robin Red kiemelkedően eredményes a bojlik valamint pelletek áztatására ( bait soak). Öntsön a csalihoz 20-40ml/kg-ot, majd várja meg míg a bojlik a folyadékot magukba szívják. A művelet természetesen megismételhető, ami egy extra attrakciót eredményez.

A liquid Robin Red rendkívül hatékonyan használható az úgynevezett rehidratációs hatás eléréséhez. Keverjen össze 50ml/kg-ot 1 liter vízzel (lehetőleg a meghorgászni kívánt tó, vagy folyó vizével) majd áztassa benne a bojlikat. Ennek hatására a csalik felülete mosott-koptatott lesz, tehát úgy fognak majd kinézni, mintha már egy jó ideje a meder alján „pihennének”. A nagy nyomás alatt lévő vizeken hatása megkérdőjelezhetetlen.

A Liquid Robin Red kiemelkedően eredményes a különböző bojlimixekben is. Kiváló alternatívát kínál az olyan mixekhez, amely a Robin Red por alapú változatát nem tartalmazza, de gyakorlatilag bármely mixben kiválóan használható, legyen szó fűszeres, halas vagy esetleg édes ízvilágról. Mivel természetes adalék, ezért adagolásának nincs felső határa, de a gyártó által javasolt arány 30ml/kg

A Liquid Robin Red kiemelkedően eredményes a különböző Instant Spod mixekben is, külön kiemelve a Red Pepper + spod mixet. Öntsön a mixhez 30-50ml/kg-ot, jól keverje el, majd hagyja, hogy mix összetevői alaposan beszívják a markáns folyadékot. A legjobb, ha ezt a műveletet a horgászat előtt 24 órával elvégzi.

A Liquid Robin Red kiemelkedően eredményes Stick és Bag mixekben is, mivel a PVA termékeket nem oldja. A javasolt adagolás 20-30ml/kg

A Liquid Robin Red kiemelkedően eredményes, ha a különböző apró magvakhoz hozzáadjuk. A magvak áztatására szolgáló vízhez öntsön 30-50ml/kg-ot, majd főzés után ez a művelet megismételhető. Megkérdőjelezhetetlen hatással bír a kora tavaszi, felmelegedő vízben.

Kiszerelés: 150ml, 500ml

2 290 Ft