Kérdése van? Hívjon minket! +36202977779

Hibát találtál az oldalon? info@alphahorgaszbolt.hu 

Minamino (original) - Aminokomplex (máj,lép)
Minamino (original) - Aminokomplex (máj,lép)
5 390 Ft

Minamino (original) - Aminokomplex (máj,lép)

A Minamino egy igazán különleges és fantasztikus folyékony adalék. A híres aminosav vegyületet az 1970-es években egy kémikus találta fel, és az állati takarmányozásból került át a horgászatba. A Minamino folyékony máj és lép keveréke, amelyet magas szintű aminosavakkal, ásványi sókkal és vitaminokkal tettek teljessé. A pontyhorgászatban már több mint 50 éve használják!!!

A kizárólag természetes összetevőket tartalmazó és gyógyszerészeti tisztaságú adalék már évek óta kétségtelenül az egyik legjobb és legsikeresebb folyékony attraktor. Kellemes, kissé „málnához” hasonlító illatáról szinte azonnal felismerhető. Nem csak gazdag tápanyagforrást biztosít a pontyok számára, hanem a rendkívüli aromája miatt minden csalinak megnöveli a vonzerejét. A rendkívüli hatékonyságát azonban legjobban a csalik áztatása során fejti ki. Horogcsalik, lebegő bojlik utólagos ízesítésére is kiválóan alkalmazható. Mivel nem olajalapú folyadék, ezért egész évben eredményesen használhatjuk. Még a leghidegebb vízhőmérsékleténél is felhősödik, így folyamatosan engedi magából a csábító, természetes aminosavakat. Természetessége révén a nagy nyomás alá kitett vizeken és a hosszabb távú horgászatokon is eredményesen használható. 13°C alatti vízhőmérsékletnél, használata kimagasló jelentőséggel bír. A PVA termékeket nem oldja. Adagolási javaslat: 20-30ml/kg

Tipp: horgászat előtt néhány nappal áztassa be ez etetésre, vagy a csalizásra szánt csalikat (bojli, pellet, magvak) és a hatás minden bizonnyal nem marad majd el! Folyékony betainnal, enzimkezelt folyékony élesztővel illetve C.S.L.-el hatása megsokszorozható!!!

Kiszerelés: 150ml, 500ml

5 390 Ft